top of page

SOMMARKURS 2023

Violin - Cello - Rytmik - Körsång 

"Det var denna sommarkurs som fick min dotter att börja spela fiol! Hon har varit med varje år sedan dess och uppskattat både gemenskapen med andra barn och musiken med alla fantastiska lärare samt den avslutande konserten som höjdpunkt!"

/Elin, mamma till Elsa som varit elev på kursen sedan 2015

"Vår dotter har deltagit i sommarkursen varje år från det att hon började spela fiol. För henne har kursen inneburit både musikalisk utveckling och nya kamrater som delar samma intresse. Vi gillar det pedagogiska upplägget med variation mellan enskilda lektioner, gruppspel och körsång, vilket gör att det aldrig blir för mastigt program, ens för de yngsta. Lärarna är både duktiga musiker och engagerade pedagoger som motiverar barnen och utmanar dem på rätt nivå. Det är imponerande vad de åstadkommer tillsammans på bara några dagar! 

Barnen inspireras av varandra och fördjupar sitt musikintresse när de "badas" i musik med likasinnade flera dagar i sträck. Det är proffsigt och familjärt i en unik kombination, där alla elever oavsett nivå behandlas som de unga musiker de är. Vi vill varmt rekommendera kursen!"

Ingela, mamma till Liselott som varit elev på kursen sedan 2016

”Vi ser massa fram emot att åka på sommarkursen i Stockholm för tredje året i rad!

Min dotter som spelat altfiol ett par år upplever att både de enskilda lektionerna och grupplektionerna är synnerligen utvecklande. Vi har också uppskattat kören och den fina avslutningskonserten där möjlighet finns till framträdanden med proffsigt ackompanjemang! 

Den personliga utformningen gör att kursen passar elever i alla åldrar och på alla nivåer. Vi är väldigt glada att ha hittat denna kurs och kan så varmt rekommendera den! ”

Moa, mamma till Céleste som varit elev på kursen sedan 2020
 
bottom of page