Carmencita Rockefeller - Prinsessa av Japan

March 30, 2016

Den 12:e april har musikalen Carmencita Rockefeller - Prinsessa av Japan nypremiär på Scalateatern i Stockholm. Musiken är skriven av Martin Östergren, Sara Jangfeldt och Mathias Venge och manus samt sångtexter av Rikard Bergqvist.

Den bygger på en sann historia om en vanlig hårfrisörska från Malmö som påstod sig vara CIA-agent, cancerforskare, hjärnkirurg, ättling till släkten Rockefeller och barnbarn till den japanske kejsaren!

Som bonus kan ni även höra mig i orkestern!

 

För mer information samt biljetter:

http://www.scalateatern.se/biljetter/carmencita-rockefeller/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

NYA INLÄGG

March 13, 2017

January 17, 2016

September 13, 2015

Please reload

ARKIV
Please reload

SÖK EFTER TAGGAR
Please reload

FÖLJ OSS